Ja esi iegādājies Osso buco gabaliņus, tad galvenais, kas Tev ir jāzina – tie ir lēni un ilgi gatavojami, -sautējami vai vārāmi,- liellopa gaļas gabali. Šeit redzama garda un ar praktiskiem padomiem pilna osso buco recepte itāļa Orsaras gaumē:

Osso buco jeb stilbs ar kaulu
- admin
- January 10, 2020
- Uncategorized
- 0 Comments
You Might Also Like

Tortellini ar liellopa asti un šitake sēnēm

Dārzeņu satē ar malto gaļu

Kūpināta krūtiņa jeb brisket

Maigās liellopa gaļas kotletes ar Ricottas sieru un rīsi no puķkāpostiem

Liellopa gaļas sautējums

Gulaša gabaliņu recepte

FOCACCIA AR MĀRRUTKU KRĒMU, KARAMELIZĒTIEM SĪPOLIEM UN ROSTBIFU

Liellopa tartars ar melnajiem ikriem

Liellopa gaļas kotletītes

Liellopa gaļas gulašs

Lēni gatavota liellopa gaļa
