Šī recepte ir no receptes.lv, bet, izmantojot mūsu liellopa gaļas gulaša gabaliņus, paši atzinām to par ļoti labu un gardu esam 🙂

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 5 palieli baltie sīpoli
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • 2 burkāni
  • 1 neliela paprika
  • Dilles
  • Svaigs baziliks
  • Saldais krejums
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 liellopu gaļas buljona kubiciņš
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas
PAGATAVOŠANA (60min)
  1. Sagriež gaļu nelielos kubiņos, pievieno ķiplokus, liek uz pannas un nedaudz apcep.
  2. Pārliek katlā, pārlej ar vārītu ūdeni, pievieno nedaudz dilles, baziliku, lauru lapas, buljona kubiciņu, tomātu pastu un sāk sautēt.
  3. Sīpolus apcep sālī, piparos un pievieno gaļai.
  4. Pēc aptuveni 20 min. sagriež ripiņās burkānus un papriku, apcep sālī, piparos un pievieno gaļai.
  5. Kad gaļa tikpat kā gatava, pievieno saldo krējumu un pasautē aptuveni 10 min.
    Pasniedz ar rīsiem un marinētiem gurķīšiem.
  6. [Bet iesakām pamēģināt ar vārītiem kartupeļiem!] 🙂
Close Menu